Resultat a la shopping in Falsterbo

Har fått frågan om min ösnskelista från tidigare i förra veckan, slog in där på Falsterbo. Mjaeee, kanske inte riktigt. Vi hade hyfsat bra väder och fick mest sol på oss men även lite regn. Det gick skitbra att köra husvagn och att få den på plats på campingen. Shoppingen inskränkte sig till en flughuva till hästen och en tävlingstopp till dottern, ett kedjegrimskaft och reservgunmmisnoddar och läderplattor till stigbyglarna. Det fanns naturligtvis massor med saker man gärna skulle ha plockat med sig hem, men eftersom den stora plånboken lyser med sin frånvaro just nu, fick det liksom vara.

Idag ska jag roa mig med lite husmålning och den sista röjningen i sonens rum. Kanske en ridtur med den ena av mina Kicki-kompisar. Och så är det Morden i Midsomer i kväll. En härlig tisdag alltså. =)

//

Kommentarer
Postat av: Rosen

Nu har jag tagit dig på orden och tagit utmaningen som en riktig kvinna...:))

Kram Rosen

2008-07-24 @ 18:48:40
URL: http://rosens-ideer.blogspot.com
Postat av: Ing-Britt G

Rider du barbacka eller hur har du löst den där biten med sadeln...är ju inte så insatt i det här med hästar men eftersom jag deltagit i ditt letande efter den perfekta sadeln till det perfekta priset...kan jag ju inte låta bli att fråga...ha en skön dag!

Kram,

I-B

2008-07-27 @ 10:03:15
URL: http://dromochvision.blogspot.com
Postat av: Annelie Frank

Tur för dig att du kom helskinnad från shoppingen i Falsterbo. <a href="http://anneliefrank.blogspot.com/2008/07/varfr-inte.html">Detta </a> var min dotters förslag på hur hennes shopping i Falsterbo skulle gå till

2008-07-28 @ 21:20:59
URL: http://anneliefrank.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0