Ensam pålle söker dito

"" Äldre dam i sina bästa år söker sällskap på grönbete. Svar till "Vi i sommar?" ""

Så skulle kanske kontaktannonsen ha sett ut om min häst Nettan kunde skriva. Hur som helst så löste hon sitt ensamhetsproblem själv i natt. Och sedan en gång till i förmiddags. Här går man omkring och tror att man har en dressyrhäst som helst inte hoppar alls, och vad gör eländet? Jo, hon HOPPAR över trådarna in till grannhästen - som också går ensam i sin hage.

De går inte ensamma av elakhet utan för att grannhästen är till salu och min går själv ett par veckor eftersom hennes hagkompisar har flyttat till annat bete över sommaren. Vi har en tävling kvar (och avmaskning) innan vi kan flytta till andra sommarkompisar några kilometer bort. Övriga hästar som är kvar i stallet har mattar och hussar som tror att Nettan ska äta upp deras ponnyer, så vänligen håll henne på avstånd. =(

Nettan och hennes grannkompis Ibbi får nu helt enkelt gå ihop en vecka, tills vi flyttar till sommarbetet. De verkar gilla varandra och det känns oroligare att ha dem skuttande mellan hagarna än att släppa ihop dem. Och de är SÅÅÅ lyckliga.

//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0