En kär vän är på väg "hem"

Bloggbesökare som följt mig en tid vet att vi i våras lämnade ifrån oss en kär gammal vän; Miri. Jennies foderhäst som vi haft som vår egen i mer än fyra år. När vi körde henne till sitt nya hem var det många tårar och undertecknad uppförde sig som en tolvåring när vi skulle åka därifrån. På många sätt var faktiskt bortlämnandet av Miri värre än att ta bort en häst för gott. Usch.

I förrgår ringde iallafall den nya fodermatten och undrade om vi visste någon som ville ha Miri. "Annars får hon gå till slakt."
- På inga som helst villkor! Då tar vi hem henne till oss igen! sa jag. Hur jag nu tänkte där för det är trångt i stallet som det är... men det hade gått att lösa på endera viset. Här ska inte slaktas någon häst!

Sedan ringde vi Jeanette som varit intresserad av Miri redan i våras men som av olika anledningar inte riktigt hann med i svängarna. Hon blev jätteglad och nu flyttar Miri med största sannolikhet till henne, dvs tvärs över våran åker! Miri kommer nästan hem igen och det känns underbart!

//

Läs även andra bloggares åsikter om häst

Kommentarer
Postat av: Mia

Å, så roligt ;o)

// Kram Mia

2008-10-22 @ 17:17:49
URL: http://ordochbild.blogg.se/
Postat av: Annika

Vad skönt att få henne så nära, så behöver du inte fundera på hur hon har det. Kramar A

2008-10-23 @ 09:07:33
URL: http://annikagrundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0