Hemma igen

Igår blev det en riktig hästdag modell gamla tider. Ni vet då när man praktiskt taget bodde i stallet hela helgen, med fika och rubbet. Startade på morgonkvisten med att åka till stallet och halma Nettans box. For vidare till andra sidan ön där nämnda häst ju har bott hos min ena Kicki-kompis med familj i tre veckor för att äta upp sig. Ut med pållen på stallbacken, fram med såpan och vattenslangen och hoppsan, hon var visst vit under leran! Kicki plockade in två av sina hästar, min andra Kicki-kompis dök upp med hästtransporten, sin häst och min dotter, och efter en liten stund kom också Malin med sin häst. Styrkan samlad och ut i skogen i två timmar på en skön tur i höstsolen. Vilken dag!

När vi kom tillbaka hade Kickis kära make Micke tänt grillen och stod och vände hamburgare. Här har vi en man som vet hur man får hungriga hästtanter att smälta! Att hovslagaren fick förhinder och aldrig kom gjorde ingenting alls. Mätta och belåtna lastade vi grejer och häst och for hem till vår sida ön igen. Kändes nästan lite vemodigt.

Nu går Nettan med stallets andra två "storhästar". De verkade komma ihåg varandra och ihopsläppet gick löjligt lugnt till. Skönt. Nu får vi bara hoppas att lugnet består på alla plan i stallet...

// Läs även andra bloggares åsikter om hästdag, hamburgare, hovslagare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0