Att bara få vara Anna

Ibland känns det som om jag aldrig får vara ifred. Att jag aldrig får vara mig själv och tänka klart en enda redig tanke. Jag är tacksam för min familj och mina vänner men ibland vill man bara vara ifred. Hustru, mamma, dotter, syrra, nära vän, avlägsen vän, hästvän, stallkamrat, vänner som man inte visste att man ens hade... Missförstå mig rätt men när ska jag bara få vara Anna?

//

Kommentarer
Postat av: Mia

Förstår precis hur du känner. Har själv ett stort behov av att få vara ensam och för mig själv. Ett stort problem är dock att hitta de där stunderna, eller rättare sagt att ta sig tid till de där stunderna. Att hela tiden prioritera bort sig själv för att familjen, barnen eller husdjuren har behov, är en dålig ursäkt, men ack så enkel att fastna i. Ibland önskar jag att vi hade en liten sommarstuga på en kubbe, som man kunde tillbringa lite egentid i. Dit skulle det vara förbjudet att ta med dator och mobil ;o)

Ha en skön dag!

// Kram Mia

2008-08-19 @ 10:22:06
URL: http://ordochbild.blogg.se/
Postat av: Ing-Britt G

Du får ta lite "time-out" och vara oanträffbar...låter som värsta "chefdivafasonen", vet inte om det ordet egentligen finns...men innebörden är ju tid att umgås med sig själv och klura ut lösningar på alla sina problem...det bästa med blogg är ju att du läser och umgås när du själv har tid...gillar den idén...

Kram,

Ing-Britt

2008-08-19 @ 20:55:20
URL: http://dromochvision.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0