Vilda djur. På riktigt.

Gåta: "Vad blir det om man packar in fem personer i en bil utan klimatanläggning och åker till Kolmården sommarens hetaste dagar?" Svar: "Förbenat svettigt!!"

Hängde husvagnen på kroken igen och drog iväg till Kolmården med barnen och extradottern Lojsan. (Dotterns bästis alltså.Hon har liksom funnits med i bilden sedan lågstadiet så hon ingår i familjen. Hon är dessutom den som bestämde att destinationen skulle bli Kolmården. Och på så vis fick vi med dottern också vilket annars hade varit tvärstopp. Alltså blev det Kolmården tillsammans med Lojsan!) Vi åkte i torsdags när termometern visade omkring 27 grader. En aaaning varmt och svettigt. I kolmården var det också varmt men det fläktade en aning och vi fick ett par härliga dagar med de vilda djuren, delfinuppvisning (Fantastiskt!), elefanter, kamelridning, grodor, rockor, lösspringande småapor och safari. Det sistnämnda en synnerligen svettig historia eftersom man inte får ha rutorna nedvevade när man kör genom en safaripark. Iallafall inte om man inte vill ha besök inne i bilen av ett lejon, en giraff eller en nyfiken struts. Och det vill man inte!

I morse väckte jag mina medresenärer klockan 06.00 och jag var INTE poppis. Å andra sidan kom vi iväg från campingen innan hettan satte in allt för mycket och hemresan gick mycket smidigare. Väl hemma kunde vi vrida ur våra kläder. Svettigt var bara förnamnet. Vi kastade in lite grejjer i hallen och åkte genast och badade. Underbart!

Egentligen är det inte klokt. Varför ger man sig iväg på desa projekt när det alltid är lika skänt att komma hem igen? =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0