Den lever jag länge på!

Red lektion igår och kom till ridklubben med en häst som gick på tårna och lekte turbo så fort hon kom åt. Nettan är en stor häst som dessutom är lite äldre så därför brukar vi vara på plats en dryg halvtimme innan lektionsstart. Redan under den halvtimmen blev jag varse vad jag satt på för dagen. En fånig dam som såg spöken i varje hörn och som laddade järnet i varje gångartsförändring eller ökning. Efter den femte racerrundan som egentligen skulle ha föreställt en samlad galopp på mittvolten tänkte jag att det här kommer att gå åt skogen. Ack så fel jag hade!

Vi hade en toppenlektion där det mesta sa klick. Äntligen! Och vet ni vad?! Jag satt ned i trav i princip hela tiden och behöll både samling och hyfsat tempo. Jag var så glad när jag kom hem så familjen stillsamt fick be mig hålla klaffen.

Jobbigt när inte ens de närmaste klarar av att ta andras framgång... =)

//
Läs även andra bloggares åsikter om lektion, ridning

Kommentarer
Postat av: Amanda

Just nu ENDAST när ni betsäller via mail ([email protected]) eller dirket på bloggen, köp 3 betala för 2 (den billigaste gratis) på ALLA varor i hela webbshopen (http://www.amandalarsson.se)

2008-11-27 @ 13:12:45
URL: http://amandaskleader.blogg.se/
Postat av: L O O

Hiss eller diss?

2008-11-27 @ 13:15:00
URL: http://loem.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag gläds med dig!!!

2008-11-27 @ 15:06:55
URL: http://annikagrundberg.blogg.se/
Postat av: Almgården

Vad roligt för dej och hästen!!! Familjen brukar inte alltid uppskatta sportsliga (hästiga) framgångar lika lyriskt som man själv ;)...

2008-11-27 @ 15:24:05
URL: http://almgarden.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0