Flodhäst eller Nutrilett?

Egentligen är jag emot Nutrilett och liknande bantningsmetoder men det här går ju inte längre. Snart får jag söka in till Kolmården som flodhäst eller nå´t. Har ersatt två mål om dagen med Nutrilett sedan igår och än så länge går det rätt OK. Tyvärr gillar jag mat... Men det vore ju helt klart trevligt om brallorna kändes lite större om någon vecka...

//

Läs även andra bloggares åsikter om flodhäst; nutrilett

Kommentarer
Postat av: Almgården

Kul ;)... Eller inte... Jag OCH sambon ska börja med en ren Cambridgekur på minst 2 veckor snart. Dock med något odefinerbart startdatum, hmmm. Behöver gå ner minst 10 kg var. Det är det värsta med god mat och graviditeter. Kramar från Almgården

2008-11-06 @ 20:22:10
URL: http://almgarden.blogspot.com/
Postat av: Lallis

Nu KUNDE jag inte låta bli att fnissa. Och det ska man ju inte. Men din beskrivning var lite kulig.s

Jag har varit där du är och vet. Inte är det kul. Och jag är också emot Nutrilett egentligen, men det kan liksom vara ett bra "startskott" ibland. det man behöver för att komma igång.

Ha en fin kväll.

Kram Lallis

2008-11-06 @ 21:58:52
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Veronica

Ja graviditer ställer till det, sen är det bara att gilla läget de flesta av oss kvinnor går lättare upp i vikt med åren så är det bara.

Tyvärr :(

Själv skulle det aldrig falla sej in att gå på någon viss diet som soppor och pulver etc då jag älskar mat.

Min åsikt är att äta av allt men i rimliga mängder och motionera lite också.

JAg har gått med i viktklubb.se som jag tycker funkar bra. Inga tvång med något eller räkna poäng osv. Har inte varit med så länge men har gått ner lite varje vecka. Funkar fint för mej :)

2008-11-07 @ 09:25:45
Postat av: Annika

Jag red i dag och istället för Nutrilett tvingade jag mig att sitta ner i trav tills jag kände inälvorna komma upp i munnen. Tror att det ska ta mer på magen än vad pulver gör ;-) Och när du kommer hit blir det inget pulver, pubmat med chips och frites och geggamojja nedsköljt med öl! Bara så du vet.

2008-11-07 @ 20:02:53
URL: http://annikagrundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0