Färdig?

Undrar varför man aldrig känner sig riktigt färdig och aldrig riktigt ikapp? Jobblistan tar liksom aldrig slut - fast det är ju ett kärt problem när man är egenföretagare förstås... tyvärr syns det inte lika tydligt i plånboken. - och på hemmafronten ska vi helst inte ens börja fundera. Men som en hästig vän så förnuftigt skrev på Facebook; det är väl det som är livet?

I eftermiddag åker jag och hästen till veterinären. Det är alltså hästen som ska undersökas, inte jag. Håll tummar, tår och hovar för att de inte hittar några jobbiga allvarligheter.

//


Kommentarer
Postat av: Aina

Hoppas att du fick ett lugnande besked av veterinären. Annars är det mycket sjukdom nu. Jag ser att Landstinget Halland annonserar på din hemsida med information till oss hallänningar om svininfluensan. Finns annonsen där när ni bohusläningar är inne på sidan eller byts den ut efter läsarens hemlän? Det är ju många finesser med nya tekniken, som man inte begriper.

2009-09-10 @ 17:00:45
URL: http://www.karlboms.se
Postat av: Karin Appelgren

Och samma "förnuftiga" hästvän skriver senare att hon städat klart!( allt är ju rellativt..har iallafall röjt lite och luftat dammsugaren) Förlåt!!!! Hade hellre varit hos Loppan än städat men men...

Skönt att se att det var bra med Nettan!!! Man blir alltid så orolig, särskilt med lite äldre damer!

Är hon lika "seg" som sin matte är hon snart på G igen!

Kramar, kramar kramar! karin

2009-09-10 @ 21:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0